O NAMA

Mi želimo da vam približimo vaše mogućnosti. Vi ste tu da ih dobijete jer ih zaslužujete

seguro

UVEK UZ VAS

Naša osnovna i jedina delatnost je posredovanje u osiguranju i savetovanje i pomoć u obradi šteta i proceni rizika i šteta.

Posrednik (broker) u osiguranju posluje nezavisno od društava za osiguranje i radi u interesu klijenta koji ga angažuje za poslove posredovanja u osiguranju. 

Dugogodišnje iskustvo naših zaposlenih na poslovima osiguranja u domaćim društvima za osiguranje , kao i poslovni i profesionalni ugled koji poseduju su garant kvalitetnih usluga koje pružamo našim klijentima.

 Radeći za klijenta, definišemo rizike i potrebe koji okružuju njegovo poslovanje i pronalazmo adekvatno i kvalitetno osiguravajuće pokriće,a sve bez dodatnih finansijskih izdataka i troškova prema nama kao Društvu. Sarađujemo sa svim vodećim i renomiranim društvima za osiguranje u Srbiji koja posvećuju posebnu pažnju našim klijentima

 

NUDIMO VAM USLUGE

-Pratimo promene na tržištu osiguranja i o bitnim činjenicama obaveštavamo Klijenta i predlažemo mu nova rešenja u skladu sa novonastalim situacijama. –

-Insistiramo kod osiguravača da kod obnove Klijent dobije ono što mu pripada (bonusi, popusti,…)

O NAMA

Naša osnovna i jedina delatnost je posredovanje u osiguranju i savetovanje i pomoć u obradi šteta i proceni rizika i šteta.

  • UI&UX Design by Mario Bojić

KONTAKT

  • Imate pitanje? Office@seguro.rs
  • Imate prigovor? Prigovori@seguro.rs
  • Tel: 069/688 440: 069/52 36 765

MI SMO NA MREŽAMA

Jer smo deo digitalizacije

Zatvori meni